Overslaan en naar de inhoud gaan

Matthijs is een gediplomeerd coach en heeft veel ervaring! 

In mijn carrière heb ik verschillende leidinggevende posities bekleed en vanuit die rol is mijn interesse voor het coachen van mensen ontstaan en steeds verder gegroeid. Het geeft mij enorm veel voldoening als mensen na een goed gesprek/coachingssessie met hernieuwd inzicht de deur uitgaan en dit inzicht ook in praktijk brengen.

Omdat ik richting wilde geven aan mijn passie: ‘het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, bij het verleggen van hun grenzen’ heb ik besloten deze passie ook beroepsmatig te gaan inzetten binnen mijn eigen praktijk: ‘Coach Matthijs’.

In 2018 heb ik de Opleiding tot Coach aan het Windesheim afgerond en ik voer mijn praktijk op basis van de pijlers: Respect, Integriteit, Verantwoordelijkheid en Professionaliteit. Mijn bureau is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werkt volgens de gedragscode van de NOBCO.

Matthijs in het kort:

  • coach met ruime ervaring (meer dan 15 jaar) in het profit en non-profit sector
  • gedegen geschoold door diverse trainingen en opleidingen; o.a. Opleiding tot Coach (post HBO) aan het Windesheim te Zwolle
  • betrokken en goede luisteraar
  • een praktische en persoonlijke aanpak
  • motiverend en doelgericht waarbij met behulp van een vleugje humor het bereiken van je eindresultaat voorop staat
  • aangesloten bij het NOBCO

Spreekt je dit aan? Bel of mail voor een kennismakingsgesprek!